Nosaltres

Benvingut al blog de l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents (ESAGED-UAB).

Aquest blog pretén ser un espai on compartir idees i coneixements així com debatre sobre aspectes relacionats amb la Gestió Documental i dels Arxius (Factor GDA) tant en el sector públic com en l’àmbit de l’empresa.

Et convidem a participar i a compartir les teves opinions.

hola

L’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents, adscrita a la UAB, imparteix les titulacions de Màster en Arxivística i Gestió de Documents i de Màster en Gestió Documental, Transparència i Accés a la Informació. Va ser creada per la FUAB l’any 2002 amb l’objectiu de formar experts que puguin respondre amb eficàcia als reptes derivats d’un tractament adaptat a les necessitats actuals de la informació, independentment de l’antiguitat i dels diversos suports en què hagin pogut estar elaborats els documents, i en un context presidit per la innovació tecnològica i la qualitat del servei. Es tracta d’una iniciativa pionera a l’Estat espanyol i en la qual col·labora l’Associació d’Arxivers de Catalunya.

L’Escola també ofereix una àmplia oferta de formació continuada, per facilitar als professionals del sector l’experiència en gestió de documents que exigeix la societat del coneixement, així com serveis d’assessoria i consultoria.

L’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents manté des de l’any 2007 una estreta col·laboració professional amb l’Escola Mexicana d’Arxius, amb seu a Mèxic DF, mitjançant un conveni que permet oferir un programa conjunt d’organització de congressos, cursos de formació especialitzada i activitats conjuntes d’assessoria i consultoria internacional obert a tots els països, especialment d’Amèrica Llatina.

Anuncios